Egyenes rétegrend

Abban az esetben, ha megrendelőink lapos tetők kivitelezését kérik, munkatársainknak több szempontot is kell mérlegelni. Különböző új lapos tetők kivitelezése ugyanis különböző rétegrendű szigetelés alkalmazását teszik szükségessé. Ezáltal a szakmailag jól képzett dolgozóinknak kell az adott esetet mérlegelni.

Ha új lapos tetők szigetelési munkát szeretnének kiviteleztetni, akkor annak során a kiviteli tervekben meghatározott szigetelési rétegrendet kell figyelembe venni. Ezek közé az alábbiak tartoznak: egyenes rétegrendű, illetve a fordított rétegrendű alkalmazás.

Az egyenes rétegrendű alkalmazás olyan lapostető-szigetelési rétegrend, amelynél a hőszigetelés a csapadékvíz elleni szigetelés alá kerül.

Miért érdemes pont az egyenes rétegrendű szigetelést választani?

  • A legegyszerűbb lapos tetők az egyenes rétegrendű szigeteléssel járnak.
  • Alkalmazása során a rétegek általában ragasztással, vagy mechanikai rögzítéssel kapcsolódnak az aljzathoz.
  • Karbantartása, javítása és felújítása is egyszerűbb, mivel a vízszigetelés felül van.

Miért nálunk érdemes megrendelnie a szolgáltatást?

Cégünk 1999 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Családi vállalkozásként indult, és neves céggé alakult az idők során. Büszkén kijelenthetjük, hogy ez annak az eredménye, hogy számunkra mindig ügyfeleink voltak az elsők, szakmai hozzáértésünkkel folyamatosan próbáltuk a legnagyobb segítséget nyújtani a részükre. Abban az esetben, ha felmerült a megrendelői kérés, a helyszínen díjmentesen felmérjük a szakszerű kivitelezéshez, és az egyenes rétegrend kialakításhoz szükséges adatokat, és ennek alapján határozzuk meg az optimális költségeket, és a szükséges anyagokat. Természetesen a munkákra 10 év garanciát biztosítunk, amennyiben teljes felújítás, vagy új kivitelezés történt.