Lapostető szigetelés

A lapostető szigetelés is fő profiljaink közé tartozik cégünknek. Egyedüli módszere, mely különösen nagy szakmai hozzáértést és tapasztalatot igényel, hogy a lapostető szigetelés során körültekintően kell megválasztani a vízszigetelési technológiát, az alkalmazott és beépítésre kerülő anyagokat. A tetőszigetelés kivitelezése során vállalkozásunk számos vízszigetelési technológiával is dolgozik, melyeket nagyon jó eredményekkel alkalmaz.

A lapostető szigetelések rétegfelépítését jelentős mértékben meghatározza a tetőszerkezet alatti belső tér jellemző légállapota, az alkalmazott teherhordó födém anyaga valamint a hőszigetelés jellege. A hőszigetelés jellege lehet kemény hab, szálas anyag, porózus réteg is akár, de még számos fajtát fel tudunk sorolni.  A belső tér jellemzői és az alkalmazható, vagy inkább alkalmazandó páratechnikai rétegek összefüggéseit  figyelembe kell venni, és minden esetben szakember segítségét kell igénybe venni. Cégünknél az eltelt évek alatt nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakember gárda áll a rendelkezésre, és jól tudjuk, hogy különös tekintettel kell lenni a teljes rétegrend kialakítására, és az úgynevezett páratechnikai rétegek helyére és szerepére is nagy figyelemmel kell lenni.

Megrendelőink részére azonban ezek mind csak alapos tájékoztatások, ha lapostető szigetelést kérnek. Egyértelmű, hogy kollégáink nagyszerű múlttal és hozzáértéssel rendelkeznek lapostető szigetelések kivitelezésében is, így minden olyan pontot, amit figyelembe kell venniük maximálisan meg fognak tenni.

További jelentős információ lehet az ingatlan tulajdonosok számára, hogy a lapos tetők felújításánál megrendelésre elvégezzük a tetők utólagos hőszigetelését is, mely szintén egy folyamatos, megbízható munkát igényel. A megrendelésével kapcsolatosan biztos lehet benne, hogy az egész kivitelezés pontosan, precízen lesz elvégezve a kedvező árajánlatokról nem is beszélve!