Szigetelés felújítás

Cégünk több mint 15 éve van a piacon. Azóta a különböző szigetelések tevékenységi köreivel foglalkozik, elsősorban ide a szigetelés felújítási teendők is tartoznak.

Cégünk fő profilja az olyan szigetelések felújítása, mint például: csapadékvíz elleni, talajnedvesség és talajvíz elleni, terasztető, pince, mélygarázs, zöldtető vagy lapostető szigetelések.

A vállalkozás munkatársai a szigetelés felújítás során a különböző épületszerkezetek víz- és hőhatások elleni védelmi rendszerének felújítását vállalják, a meglévő régi kialakított rendszer hatékonyságának szükség szerinti emelésével kalkulálva.

Nagyon fontos, hogy nálunk kizárólag csak olyan kollégák dolgoznak, akik hosszabb idejű professzionális szakmai tapasztalattan rendelkeznek, megértően kezelik az ügyfeleink igényeit. Minden megvalósítható megrendelői kérést, kívánságot a műszaki előírások, szabványok és elvárások figyelembe vételével bekalkulálunk a kivitelezés megtervezésekor a szigetelés felújítás folyamatába.

A piaci elvárásoknak természetes megfelelője, hogy az új kivitelezéseinkre, illetve a teljes körű felújításokra 10 év garanciát vállalunk. Plusz meggondolási lehetőség a megrendelés során, hogy lapos tetők felújításánál elvégezzük a tetők utólagos hőszigetelését is, mely szintén egy nagyon kedvező megoldás, hiszen egy munka folyamatban két elvárásnak teszünk eleget. Ezzel pedig az ár érték aránya is növelhető.

Miért a mi cégünket érdemes választani, ha szigetelés felújítást szeretne az ingatlanában?

  • Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik cégünk.
  • Munkatársaink professzionális szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
  • Megbízható szigetelő termékekkel dolgozunk.
  • Felújítási technológiánk műszakilag kipróbált és egyedi igények esetén különleges megoldások is megvalósíthatók.
  • 10 év garanciát vállalunk cégünk által kivitelezett munkára.
  • Ingyenes árajánlat készítés, kollégáink a helyszínre is utaznak, hogy felmérjék a lehetőségeket.