Szigetelés során cégünk az épületszerkezetek különböző víz- és hőhatások elleni védelmének a kiépítéséről, felújításáról, karbantartásáról és rendszerezéséről gondoskodik.

Számos szigetelési formát ismerünk, és ezeket készséggel ajánljunk megrendelőin figyelemébe. Ide tartozik például a tetőszigetelés, legyen az járható vagy nem járható, azon belül is a lapostető szigetelés, továbbá munkatársaink nem csak szakmai hozzáértéssel, de kiváló ízléssel is tudnak segíteni akár egy zöldtető szigetelés elvégzésében is.

  • Ha lakást újítunk fel jelentősen felmerülhet a hangszigetelés megrendelése, mellyel mind tudjuk biztosítani, hogy a külső zajoktól óvva legyen a család, vagy pont, hogy megrendelőink szeretnének a lakóközösségre figyelni és például egy stúdiót hangszigeteltté építeni.
  • Ház felújítása során is felmerülhet a hangszigetelés, de ott gyakoribb kérésekként a hőszigetelést szoktuk tapasztalni.
  • Akár beszélhetünk rész folyamatokról, például egy pince vagy egy garázs kialakításakor felmerülő szigetelési lehetőségekre. Megrendelőink nem mindig előrelátóan szoktak belegondolni ezek fontosságára, jelentőségére, ezért ha ilyen terve van a jövőre bátran keressen fel minket, hogy már most el tudjuk készíteni Önnek is az ajánlatunkat!

A talajvíz, talajnedvesség, talajpára sok kellemetlen kárt tud okozni az ingatlantulajdonosok számára. Cégünk ezek szigetelésével is foglalkozik, mellyel nem csak a további anyagi károktól mentheti meg a megrendelő saját magát, vagy családját, hanem egészségügyi lépéseket is tesz, hiszen az ott felmerülő baktériumok, gombák további számos problémát okozhatnak mindenki számára.

Cégünk több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére! Professzionális kollégákkal és alapanyagokkal dolgozunk jó műszaki színvonalon és kedvező áron! Ne hagyja ki a kedvező lehetőséget!