Utólagos vízszigetelések

A vízszigetelésnek rendkívül nagy a jelentősége egy ingatlanban. Különösképpen akkor, ha ügyfelünk talaj alatti (pince) vagy közvetlen talaj feletti (földszinti) ingatlannal rendelkezik, hiszen ott még nagyobb jelentősége lehet a felmerülő víz veszélyforrásának. Előfordulhat azonban, hogy az ingatlan régi, régóta nem esett át felújításon, felmerült már vízszivárgás az adott helyen. Ezekben az esetekben érdemes minél hamarabb, még időben megfontolni és legalább a tervezést, árajánlatot megérdeklődni az utólagos vízszigetelésekre!

Azzal, hogyha „eláztatjuk” az épületünket a jelentős anyagi károk mellett egészségügyi problémáink is lehetnek. Nem szabad és egészségileg igen káros, ha egy olyan ingatlanban töltjük el időnket, akár csak a munkaidőnket vagy szabadidőnket, ahol az állandó vizesedés jellemző lehet, ilyenkor még inkább ajánlott az utólagos vízszigetelés!

Az utólagos vízszigetelés egy szakmailag összetett feladat, melynek meghatározásánál és kialakításánál figyelemmel kell lenni az épület statikai állapotára, a környezeti talajviszonyokra is. Természetesen a lehető legjobban végezzük a dolgunkat, több mint 15 éves munkatapasztalattal rendelkezik a cégünk, így számunkra ezek a nézőpontok egyértelmű eljárások az utólagos vízszigetelés felmérése során. Ezek alapján figyelembe veszik a szigetelendő épületszerkezet kivitelezésénél beépített anyagokat, azok jelenlegi állapotát, a kialakult nedvesedést és vizesedés kiváltó okait is.

Megrendelőként vegye igénybe bátran, és bizalommal szolgáltatásunkat, hogy utólagos vízszigetelés kivitelezését megfelelő műszaki tartalommal és szaktudással felvértezett szakembergárda végezhesse el.