Vízszigetelés

A vízszigetelésnek rendkívül nagy jelentősége egy ingatlanban. A tulajdonosnak számolni kell azzal a ténnyel, hogy az épületszerkezeteknél a víz elleni védelmet megteremtsék. Különösen fontos a csapadékvíz elleni védelem a lapostetőn, zöldtetőn és terasztetőn. Alulról  jövő talajnedvesség és talajvíz, vagy rétegvíz esetén az épület stabilitását biztosító alapszerkezetek és a felmenő épületszerkezetek károsodása a tét.

Azzal, hogyha „eláztatjuk” az épületünket a jelentős anyagi károk mellett egészségkárosodás is lehet. Nem szabad és egészségileg igen káros, ha egy olyan ingatlanban tartózkodunk, ahol az állandó vizesedés jellemző lehet.

Cégünk olyan módon foglalkozik a vízszigeteléssel, hogy különböző épületszerkezetek víz elleni védelmét megtervezi és magát a rendszert is kivitelezi.

A vízszigeteléseink kivitelezését is az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségi, és az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszer követelményeinek az alkalmazásával végezzük el. Ezáltal a korábban felsorolt kockázatra itt nem lehet számítani.

Megrendelőink, ingatlan tulajdonosaink kérésére a munkákat a helyszínen díjmentesen felmérjük és elkészítjük a kiviteli ajánlatot, mely tartalmazza a vízszigetelés tételes költségvetését, valamint a teljes műszaki tartalom megvalósítását.

Vízszigeteléseinket minőségi modifikált bitumenes és PVC lemezek felhasználásával készítjük el.

Az új kivitelezéseinkre, illetve a teljes körű felújításokra 10 garanciát vállalunk. Ha szeretnének megbizonyosodni ezekről a feltételekről, akkor a vállalkozás weboldalán bőséges megbízható referenciákat talál.