Falazatok injektálása felszálló nedvesség ellen

Falazatok injektálása felszálló nedvesség ellen úgy kerül kivitelezésre, hogy a falazatban egy furatsort készítünk. Ennek elkészítését mindig a helyi sajátosságok figyelembe vételével kell meghatározni úgy, hogy lehetőleg a padlószint alatti legyen a furatsor és a kialakult vízzár csatlakozzon a belső tér burkolatának aljzat szigeteléshez. A furatokba olyan vegyi anyagokat juttatunk, mely telíti a fal kapillárisait. Ez a folyamat akadályozza meg a további nedvesség feljutását a falazatba.

Fontos védekezés a falazatok injektálása felszálló nedvesség ellen hiszen jelentős és gyors károkat tud okozni a falszerkezetbe jutó nedvesség. Gondoljunk csak bele milyen könnyen kialakulhat a penész, a gomba és a különböző baktériumok, mely a környezetének gyors károsításán túl, könnyen tovább tud terjedni más területekre. Ha nem gondoskodunk időben a falazatok injektálása felszálló nedvesség ellen  azok komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak a lakótérben ott tartózkodók számára.

Miért a mi cégünket érdemes választani, abban az esetben, ha valaki szeretne gondoskodni a környezetéről, tulajdonáról a falazatok injektálása felszálló nedvesség ellen?

  • Cégünk 1999 óta van a piacon, mely azt jelenti, hogy már 15 éves tapasztalattal rendelkezünk.
  • Ez a hosszú idő elegendő volt arra, hogy majd minden esettel találkozzunk, így minél nagyobb tapasztalatot is tudtunk szerezni az idők során. Ma már a kialakult problémákat a lehető legjobb megoldással tudjuk kezelni és megoldani.
  • Ügyfeleink igényeit meghallgatjuk, ennek figyelembevételével, valamint a hely sajátosságainak megfelelően kezdjük el a munkálatokat is.
  • Megrendelőink részére a felmérést követően elkészítjük árajánlatunkat, amennyiben a falazatok injektálása felszálló nedvesség elleni szolgáltatást kérnének.
  • A felmérés során a helyszínen a kollégáink professzionális tudással és a szükséges műszerekkel határozzák meg a lehetséges megoldásokat.
  • Az ár érték arányra a kalkuláció során folyamatosan figyelünk.