Kenhető szigetelések

Kenhető szigetelésekkor olyan vízszigetelő anyagokat veszünk figyelembe, melyeket a szigetelendő felületre képlékeny állapotban visznek fel.

A munkák ezekkel a termékekkel, valamivel könnyebb és gyorsabb folyamattal járnak, mint más szigetelési módszerek alkalmazásakor. A kenhető szigetelésekkor azonban figyelembe kell venni, hogy száradási időt kell számolni, valamint az időjárási körülmények sem elhanyagolható szempontok.

A kenhető szigetelések során alakalmozott módszerrel a különböző kémiai és fizikai folyamatok eredményeképpen a beépítést követően a termék vízhatlanná válik.

  • Ezt a módszert munkatársaink leginkább teraszok vagy úszómedencék szigetelésére szokták kiválóan alkalmazni.
  • Természetesen a kivitelezés megkezdése előtt felmérjük a meglévő műszaki állapotokat, tételes és részletes költségszámítás készül a végleges megvalósítás várható anyagi terheire.
  • Az új kivitelezéseinkre, illetve a teljes körű felújításokra 10 garanciát vállalunk.
  • A referencia munkáink bemutatását fényképes mellékletekkel megtekinthetik weboldalunkon. Természetesen további kérések és kérdések esetén is állunk leendő partnereink rendelkezésére.
  • Amennyiben Ön is szeretné cégünk kenhető szigetelések alkalmazását igénybe venni érdeklődés esetén keressen minket, akár a weboldalon keresztül is.
  • Kapcsolatot tarthat velünk telefonon vagy e-mailon keresztül, rövid határidőn belül válaszolni fogunk!

Reméljük, hogy Önt is hamarosan az elégedett megrendelőink között találjuk és élni fog a kenhető szigetelések módszerével!