Pinceszigetelés

A pinceszigetelés során védelmet nyújtunk a talajnedvesség, a rétegvíz és a talajvíz ellen az épület talajszint alatti szerkezetének.

Pincére épült épületek egyik leggyakoribb problémája hogy ázik vagy vizesedik a pince aljzata illetve a pince falai. Jól látjuk, hogy ezzel nem csak a pincénket veszélyeztetjük, de még a felette elhelyezkedő lakó ingatlanra is komoly kárt hozhatunk. A pince falai különösen nagy vízterhelésnek vannak kitéve naponta, itt lehet gondolni például a heves esőzésekre, a megnövekedett talajvízszintre. A pinceszigetelésben a legkisebb hiba is vízbetöréshez vezethet, mely még több anyagi károkat okozhat. Pontosan ezért is jelentős, hogy olyan munkatársat és céget válasszon ki a pinceszigeteléskor, akik megbízhatóak, professzionálisan végzik a munkát, garanciát vállalnak arra és már több éves tapasztalattal is rendelkeznek!

A mi cégünk egy ilyen cég. Több, mint 15 éve vagyunk a piacon. Munkatársainkhoz megrendelőink bizalommal tudnak fordulni. A pinceszigetelés az egyik főprofilja cégünknek, ezért a felújítások után garanciát is vállalunk, mellyel próbáljuk a további kialakult bizalmat tovább növelni megrendelőinkben.

Ajánlatunk akkor, ha most készül ingatlant vásárolni:  Ha az ingatlan rendelkezik pincével is, érdemes és szinte kötelezően ajánlott szakemberrel megnézetni nehogy kellemetlen érzésben részesüljön a jövőben, amikor már megvette az ingatlant. Ezt minden ingatlannál ajánlani tudjuk, de legfőképpen a 20 évnél idősebb épületeknél szükségszerű, szinte ebben az esetben már kötelező a pinceszigetelés felmérése. A rosszul kivitelezett pinceszigetelés a jövőben hatással lehet az egész épületre és épületszerkezetre is. Ha agresszív talajvízzel érintkezik az ingatlan, akkor az épület szerkezetében és alapjaiban nagy mértékű károsodások léphetnek fel igen kis idő alatt.