Terasztető szigetelés

Ma már sok jövőbeli ingatlantulajdonos úgy szeretne lakást tervezni, kialakítani, hogy egy nagyobb terasszal kalkulál a tervezés során. De abban az esetben, ha használt ingatlanról beszélünk és annak a megvételét tervezi a jövőbeli tulajdonos és szükségesnek látja a jelenlegi terasz felújítását vagy egy új kialakítását az első és legfontosabb teendő a terasztető szigetelés megtervezése! A terasztető szigetelés nélkül ugyanis olyan jelentős hibákat okozhatunk, mellyel hatványozottan rövid idő alatt fog tönkremenni és károsodni a tulajdonunkban lévő ingatlan terasza alatti épületszerkezet.

Gondoljanak csak bele, megtervezték, elképzelték, már nagyobb mennyiségű anyagi költséget is ráfordítottak, de az alapvető műszaki elvárásoknak megfelelő terasztető szigetelés nem a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak megfelelően készült. Ezzel további anyagi károsodásokat okozhatnak!

Miért is ajánlunk a terasztető szigetelés megrendelését?

 Cégünk az elmúlt 15 éves pályafutása során úgy tapasztalta, hogy a járható terasztetők építésének igénye újból megnövekedett. A rétegfelépítés fejlődésének eredményeiből következik, hogy napjainkban már hiba lenne a szűrőbeton és habarcsba ágyazott lapburkolat alkalmazása, hiszen ekkor a csapadékvíz elleni szigetelés és hőszigetelés állapota nem ellenőrizhető, javításuk nagy nehézségekbe ütközik.
Helyettük finoman illesztett jó minőségű szárazon fektetett lapburkolat készíthető kavicságyazatra, vagy a lapok sarkait alátámasztó, esetleg magassági értelemben szabályozható sarukat is alkalmazhatunk, mellyel biztosítjuk, hogy hosszútávon értékes maradjon a teraszteteje.

Forduljon hozzánk bátran és bizalommal a terasztető szigetelés kialakításával kapcsolatosan! Megfelelő és professzionális hozzáértéssel vesszük figyelembe kérésüket, igényüket.